Retur & Återbetalning

Byte alternativt retur av vara gäller i 14 dagar. Om 14 dagar har gått sedan du mottagit din vara kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till retur måste ditt föremål vara oanvändt och i samma skick som du fått det. Det måste också finnas i originalförpackningen.

Vi accepterar inte returer utav våra intimprodukter där förpackningen på något sätt är bruten eller produkten använd.

För att slutföra din retur krävs vi ett kvitto eller inköpsbevis.

Återbetalningar
När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi dig ett mail för att meddela dig att vi har mottagit din returnerade produkt. Vi kommer att meddela dig om godkännande eller avslag i ditt ärende. Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom 30 dagar.

Utbyten
Vi ersätter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta en vara utav denna anledning kontakta oss då på support@vuxenlekplatsen.se

Frakt
För att returnera din produkt kontaktar du oss på support@vuxenlekplatsen.se så återkommer vi med instruktioner.

Du kommer att vara ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera ditt föremål. Fraktkostnaderna återbetalas inte. Om du mottar återbetalning dras avgiften för returfrakt från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan den tid det tar för din utbytta produkt att nå dig, variera.

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss!